Jag gillar att dekorera

led armatur i köket

Varför är alla mina kompisars lägenheter så tråkiga? Det finns ingen harmoni i deras hem och allt från tapeter till belysning är på gränsen till omodern och saknas känsla. Jag anser mig inte vara någon guru men jag tycker mig ändå ha bättre koll på det mesta inom inredning. Ta till exempel mitt senaste inköp av belysning som förändrade hemmet till det bättre. Min vännina Maggan var inte alls lika lyrisk som jag själv över lampan som jag hittade hos Svealight.se och ansåg att jag gjorde ett enormt misstag, naturligtvis. Men som alltid så överbevisade jag henne och summa summarum, jag hade rätt som alltid.

En led armatur var allt som behövdes

Istället för att lyssna på Maggan och köpa nya köksstolar som skulle göra allt så mycket ”finare” som hon tjatade om så var istället lösningen enklare så. Allt som krävdes vara lite ny belysning och så var köket förändrat för all framtid. Ett tag funderade jag på en led panel men tyckte inte om ljuset i köket och valde därför en annan lamptyp, och detta blev ju perfekt. En energieffektiv led armatur med t8 rör gjorde inget annat än succé. Jag tänkte att en varmvit lampa vore fint men ändrade mig till kallvit belysning och en öppen led armatur som hade plats för totalt tre stycken lysrör. Led lampor innehåller inget farligt kvicksilver och använder betydligt mindre energi till skillnad från den gamla armaturen som var monterad vid köksbänken, och det välkomnar jag förstås. Nu är det dags att njuta lite av helgen, vi hörs igen snart!